Temat: Na wybory 2011
czy już się zastanawiasz na kogo głosować?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Forum | Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym » Z życia Self-Adwokatów » Na wybory 2011
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy już się zastanawiasz na kogo głosować?
Ja myślę o tym już kilka miesięcy, ale trudno mi podjąć decyzję.
Poradźcie mi na kogo mam głosować?
![]()
Tak szczerze mówiąc nie ma na kogo głosować.
Nic się nie z mienia i co raz jest gorzej, niż lepiej. Pozdrawiam.
To prawda nie ma na kogo teraz głosować. Jest wszystko bez mian. Teraz jest co raz gorzej i wszystko zabierają, lub jest wszystko co raz drożej itp. A jeśli masz Do głosować, to zagłosuj na Komorowskiego. Pozdrawiam.
Tak macie racie ze by było lepiej, to jest co raz gorzej. Zabierają renty itp. Wszystko jest drożej, a my szczęko mamy żyć itp. Ale Do jak będziesz u siebie głosować, to głosuj na Komorowskiego. Pozdrawiam gorąco. ![]()
Witaj Do. Koledzy i koleżanki mają racje. Nie ma na kogo głosować i jest wszystko bez mian i jest ciężko, ale cóż mamy takie życie. Ale jak mogę zaproponować i jak będziesz Do głosowała u siebie, to oczywiście na Komorowskiego. Pozdrawiam.
Witajcie. To jak na kogo idziecie głosować? Po mimo że wszyscy są warci tego samego, nic się nie z mienia, a trzeba w spełnić obowiązek obywatelski. Ja idę zagłosować na Tuska. Pozdrawiam cieplutko.
I już po wyborach...
Ja nie jestem zadowolona z tych wyborów.
A Wy?
Witam Do. Czy jestem zadowolony z wyboru nie wiem, po prostu w spełniłem swój obowiązek obywatelski. Głosowałem na Palikota. Zdobył trzecie miejsce. I tak obiecują wszyscy cuda i nie w spełniają tego. Wszystko robią dla siebie, a nie dla nas. Po prostu trzeba było na kogoś zagłosować. Za Kaczorem nie jestem, bo jego postawa, mówienie itp, to na szczęście nie wygrał. Pozdrawiam. ![]()
Witam Do. Czy jestem zadowolony z wyboru nie wiem, po prostu w spełniłem swój obowiązek obywatelski. Głosowałem na Kaczora, czyli na Kaczyńskiego A Ty Do na kogo, że nie jesteś zadowolona? I tak nic się nie z mieni, wszystko biorą na siebie itp. A co już wojna jest o krzyż. Palikot nie chce krzyża. Oni naprawdę szczerze mówiąc są warci wszyscy tego samego. Jak można walczyć o krzyż! Prawda? Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Misio (2011-10-12 19:14:23)
[qu
Witam
Czy ja jestem zadowolona z wyborów, a szczęko tu się cieszyć. I tak nic się nie z mieni. Wszystko obiecują przed wyborami i nie dotrzymują słowa. Byłam sama na wyborach, aby tylko w spełnić obowiązek obywatelski. Wszyscy są warci tego samego, tylko wszystkich zebrać do kupy. Nie zajmowałam się nigdy polityką i nie mam zamiaru. Jak coś to ja jestem dobra w temacie Religi.
Wracając do wyborów jak oglądam wiadomości, bo oglądam, bo trochę się interesuję się tym co się dzieje, to głowa boli. Głosowałam na Tuska i wygrał. Głosowałam na niego, bo był i niech nadal będzie. Nie głosowałam na Kaczora, ponieważ go nie lubię. Jego postawa, wypowiadanie się itp. Nie podoba mi się. Co do Palikota też jest wart tego samego. Już zaczyna walczyć o krzyż bo mu przeszkadza, aby jego ręka odpadła. Nie chcę się tutaj rozpisywać się, aby wyrazić swoje zdanie, ale też myślę swoje. Pozdrawiam Cię Do cieplutko. Buziaki. ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB