Witaj Do.
W Roku 2011 zobowiązuję się do:
1. Dbanie o siebie, zatroszczyć się o siebie, bo to jest teraz dla mnie najważniejsze. To znaczy w tym roku chcę dbać o swoją dalszą kondycję itp. Chcę dalej przestrzegać swojej dalszej diety. Chcę w tym roku co dziennie ćwiczyć, biegać, chodzić na basen itp. Chcę dalej dbać o swoją sylwetkę, dzięki mojemu wysiłku i siły którą ją mam, to dzięki temu schudłam 5 kilo. Dzięki temu że zaczęłam dbać o swoje zdrowie i o siebie itp, to dzięki temu teraz lepiej się czuję i dobrze wyglądam.
2. Także w tym roku chcę częściej przybywać przy kuchni i coś się uczyć gotować i piec , W tym roku mi się udaje przełamywać te bariery, jak się chce się nauczyć gotować, to na pewno się nauczy. Ja z tego się bardzo cieszę i nie spodziewałam się ze to mi sprawi tyle radości. A ostatnio sama gotuję itp. Człowiek parę razy musi się oparzyć, aby mógł się nauczyć.
3. Także w tym roku chcę pomóc mojej młodej kuzynce, która ma małe dziecko. Czyli chcę kuzynce pomóc przy małym, że by moja kuzynka mogła trochę odpocząć. Będę z nim wychodzić na spacery, będę czytała bajki, bawić itp.
4. Prze de wszystkim w tym roku chcę pomóc mojemu tacie przy działce, będę dużo rzeczy robiła na działce. Kopała, pieliła, itp co jest związane z działką. Ponieważ chcę mojego tatę trochę oszczędzić, ponieważ mój ojciec choruje.
Dalsze rzeczy co sobie zapanowałam itp, to zobaczę dalej jak to wszystko się potoczy. Ogólnie jestem zadowolona i nie trzeba się bać, aby planować swoje życie , a trzeba iść dzielnie dalej!
Pozdrawiam.