251

Odp: Z życia Self-Adwokatów

Hej miło było Cię poznać. Super mi się z Tobą rozmawiało. Chociaż dzięki Tobie i przez Twojego kolegę się nie nudziłam. Spędziłam z Wami naprawdę miły czas i tego mi było potrzebne teraz. Dzięki. Nie poddawaj się! Robicie wspaniałe rzeczy itp. Wierzę Was, bo jesteście wszyscy wspaniali. Jak obiecałam, będę dla Was też raz do czasu coś pisać. Trzymaj się i pozdrów kolegę. Jesteśmy w kontakcie. Pozdrawiam.  smile

252

Witam wszystkich self-adwokatów chciałem wam złożyć noworoczne życzenia aby ten rok był leprzy od poprzedniego abyście byli coraz lepsi i dążyli do celu no i wkońcu żeby konwencja zaczęła obowiązywać duzo miłości,szczęscia i radośći i zdrowia tego wam życzę pozdrawiam Rafał

253

Szanowni Self Adwokaci   co u was słychac w tym Nowym roku   u mnie wszystko okej  mam nadzieję że ten nowy rok będzie owocny pracowity i ciekawy pozdrowienia dla wszystkich self Adwokatów i dla Doroty i Moniki  Aneta

254

mam nadzieje że coś się będzie ciekawego Dzialo jeśli chodzi o konwęcje musimy byc wytefali mam nadzieje że bedzie obowiązywać Aneta