1

Temat: Mój wymarzony urlop

Dziękuję Krzysztof za poruszenie nowego tematu na forum.
Ja też wybieram się nad morze na mój wymarzony URLOP.
Kto jeszcze jedzie nad morze?
Może się spotkamy...  smile

Pozdrawiam z upalnej Warszawy.

2

Odp: Mój wymarzony urlop

Cześć !
Ja wybieram się w sierpniu z Moim i ze znajomymi nad morze do Ustronia Morskiego choć mam tam 36 km od domu smile
Ale pojadę tam chociaż na 4 dni z Moim Skarbusiem i ze znajomymi ze Szczecina smile odpocząć ... porozmawiać ... poplażować .... I różnie ... smile

Pozdrawiam !

3

No witajcie moi kochani
No ja mam nad morze od siebie 15 minut drogi hehe. smile  Ale szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatnio leżałam na plaży. Tak poważnie pod koniec sierpnia wyjeżdżam  na tydzień nad jezioro, koło Czaplinka. Moje stare strony i tam odpocznę. Będę wariowała też z towarzystwem, rozmawiała, chlapała się, fotografia zdjęc itp, po prostu fajnie. Czekam na to już jak na zbawienie.
Ale nie ma jak to Warszawa, piękny ogród, piękne Łazienki Królewskie, piękne parki, piękne Zoo, ulubiona knajpka itp. Hehe! smile  Tam dopiero odpoczywam od wszystkiego. Może uda mi się wyskoczyc na jeden dzień do Warszawy we wrześniu. Hehe! Szczerze mówiąc nie wyprowadziłabym się z pięknego Kołobrzegu, z pięknego morza nigdzie.
Odpoczywaj na swoim wymarzonym urlopie, na tym morzem, wiem doskonale jak uwielbiasz morze! Pozdrawiam.  smile

Ostatnio edytowany przez Wio (2010-07-16 10:22:55)

4

Witam Cię Do. No ja też czekam na urlop. Nie zstety ja nie wyjeżdżam nad morze, ponieważ mieszkam nad morzem. I to pięknym!  smile Ale będę siedział na urlopie w domu, ale gdzieś wyskoczę.Chodzę nad morze na spacery, gdzieś posiedziec przy piwku, ale się nie opalam. smile   Ja wyjeżdżam też na tydzień nad jezioro koło Czaplinka. Od wiedze stare swoje śmieci, he! W tedy odpocznę. Będę także z Wio wariował, pochlapię Ją, że zapamięta sobie co to jest prawdziwy odpoczynek. U smażę jej dobrą kiełbasę itp. Co do Warszawy to pozdrawiam serdecznie kotwice.  smile. Serdeczne pozdrowienia, cieplutkie dla Ciebie Do. Odpoczywaj nad morzem.Należy Ci  się urlop prawdziwy. Do usłyszenia.

Ostatnio edytowany przez Misio (2010-07-17 01:11:07)

5

Kochana Do smile
Życzę z całego serca miłego, spokojnego odpoczynku nad morzem. Na pewno urlop Ci dobrze zrobi. Ja pomimo że ciężko pracowałam teraz, nawet po osiem godzin itp. Szyłam ostro,  także pomagałam Wio prasowac. Ciężko pracowaliśmy ostro, pomimo nie wyjeżdżam nigdzie na urlop. Mój urlop spędzę w domu. Ponieważ nigdzie nie mogę wyjechac, bo mam małe dziecko, które we wrześniu już kończy dopiero roczek. Mam dużo obowiązków związanych przy dziecku. Ale chodzę i będę chodzic nad morze na spacerki z moim synkiem nad morzem.
Wiem że Wio pragnie wyjechac na te jezioro, aby odpocząc, razem ciężko pracowaliśmy, a ona jeszcze ma też inne obowiązki, czasami już padaliśmy. Pocieszała mnie że już jest łykent. Więc Do ja swój urlop spędzę w domu, wychodząc na spacery nad morzem dzieckiem. Wiec się ciesz z morza, ze swojego urlopu, bo wiem jak go uwielbiasz. Do trzymaj się! smile

6

I jeszcze teraz wyjeżdżam na 5 dni do Włocławka ! smile
Wpadnę tam na jezioro włocławskie - bo tam jest moje wspomnienia z dzieciństwa . Pamietam jak byłam mała jeździłam do Włocławka do rodzinki i wpadaliśmy na jezioro kąpać się , grilla porobić . Czy jeszcze może mi się uda w jedeń dzień z Włoclawka pojechac do Lichenia . I pomodlę się za Wio oczywiście też .

7

Hej kuzynka.
Fajnie masz szkolnym wieku wakacje, ferie, fajnie! Szalej młoda na wakacjach, wypoczywaj, jeździ i korzystaj jak masz okazje. A po wakacjach zbieraj siłę do dalszej nauki!  Ja dopiero pod koniec sierpnia biorę sobie urlop i robię wypad na pięc dni nad jezioro, a potem resztę dni w domu. Może jeden dzień wypad do Warszawy zrobię , no w tedy będę swoim w raju. W Licheniu porób młoda fajnych zdjęc. Dzięki za modlitwy! A teraz jak na razie jestem zmęczona pracą i obowiązkami. Przyjeżdżają  do mnie dużo gości i wciąż wariuję dzieciakami itp. Dobra ciotka się bawi itp. Buziaki.

Ostatnio edytowany przez Wio (2010-08-06 11:27:18)

8

Droga Wiolu z kim jedziesz i czy to jest daleko od Kołobrzegu odpoczniesz od pracy i codziennych zajęci przy czym pracujesz w zazie i ile ci płacą czy są wolne miejsca do pracy jakie macie stanowiska   bo my mamy pomoc kucharza pomoc ogrodnika i pomoc sprzątaczki nam płacą po 500zł miesięcznie jestem ja bardzo zadowolony Wiolu ostatnio ja wróciłem z wczasów byłem nad morzem w Sarbinowie morskim jest tam super wczasy się udały bo byłem tam 2 tygodnie opaliłem się popływałem w morzu Bałtyku był rejs statkiem piratem super było teraz ja pracuje zarabiam forsę i jest fajnie morze nasze morze Bałtyk ciepły 20 stopni w wody

Ostatnio edytowany przez krzysztof 123 (2010-08-28 21:52:41)

9

Ja za to świetnie spędziłam wakacje. Byłam we Włocławku w Toruniu, w Mrzeżynie nad morzem bo mam bliżej do morza i zarazem do Kołobrzegu. Już dla mnie to koniec wakacji. Jutro do Szczecina tymczasowo jadę. Szkoła już czeka na mnie i to medyczna. Ach... nauka, praktyki i treningi.
Szkoda, że wakacje tak szybko mi zleciały.
Pozdrawiam.
Inka.

10

Witam
Ja nie z tedy nie uczułam w tym roku swojego urlopu. Ponieważ brałam pojedyncze dni wolnego i latałam po lekarzach. Nie z tedy takie jest życie i zdrowie jest najważniejsze. Teraz wyjeżdżam na tydzień na urlop nad jezioro z pracy, więc sobie odpocznę od wszystkiego. Nad jeziorem po wariuję z towarzystwem itp. Zrelaksuję się. Pośmieję się i tak dalej. Brakuje mi takie wyskoku. To tylko dwie godziny jazdy. Jeszcze po zostanie mi dwa dni wolnego, więc może pojadę jeszcze gdzieś. Za rok odrobię sobie wszystko.  Zapisuję się na świetną wycieczkę.
Pozdrawiam

11

zapraszam za rok na urlop do pięknego Tomaszowa Lubelskiego na odpoczynek na Rostocze gdzie można odpocząć

12

zapraszam do nas na piękne rostocze i wogule pozdrawiam was serdecznie

13

: mamy fajnego burmistrza Tomaszowa Lubelskiego smile  smile  smile