1

Temat: Co sądzicie o stronie?

Strona w nowej formie i szacie działa już pół roku. Miesięcznie odnotowujemy około 20 tysięcy wejść. Myślę, że to niezły wynik.
Zastanawiam się często, jak jest ona odbierana.
Napiszcie, proszę, jak Wam się podoba szata graficzna, zawartość strony?
Czego tu brakuje? Co się nie podoba? I napiszcie też, co jest fajne, dobre, żebym się nie zapłakała!

Pozdrawiam i czekam z zainteresowaniem,
AnKa Administratorka

2

Odp: Co sądzicie o stronie?

bardzo fajna strona, pozdrawiam z płocka

3

Strona w porządku, mogłoby być więcej informacji na temat, co ciekawego dzieje się w kołach PSOUU poza stolicą:)

4

Dziękuję bardzo za te wpisy.
Jeśli chodzi o informacje o wydarzeniach w kołach terenowych - to niech poprzedni wpis będzie poparciem moich apeli do placówek o nadsyłanie takich informacji. W dziale "Koła terenowe" staram się zbierać i publikować tego typu informacje. Czasem jakaś krótka notka trafi do "Aktualności", a czasem otrzymam zdjęcia, które umieszczam w Galerii.

5

Anka napisał/a:

Dziękuję bardzo za te wpisy.
Jeśli chodzi o informacje o wydarzeniach w kołach terenowych - to niech poprzedni wpis będzie poparciem moich apeli do placówek o nadsyłanie takich informacji. W dziale "Koła terenowe" staram się zbierać i publikować tego typu informacje. Czasem jakaś krótka notka trafi do "Aktualności", a czasem otrzymam zdjęcia, które umieszczam w Galerii.

Dokładnie, chcielibyśmy wiedzieć co dzieje się w naszym rejonie, szkoda, że koła terenowe zalegają z przesyłaniem informacji i zdjęć. Ale strona jest ok:)

6

witam!
Bardzo podoba mi się Wasza strona! Cieszę się, że ktoś się zajął tym tematem. Pozdrawiam! lol

7

Dziękuję.
Wracam jeszcze na chwilę do informacji o wydarzeniach w Kołach. Wiele Kół ma już swoje własne strony i pewnie tam można znaleźć więcej informacji, jeśli chodzi o wydarzenia lokalne. Adresy stron Kół są umieszczone  na mapie (z menu strony trzeba wybrać "Koła terenowe"). Po wyborze miasta i wyświetleniu się etykiety placówki, na dole pojawia się adres strony www Koła, o ile taka strona istnieje (czytaj: została mi zgłoszona  wink ).
Niezależnie od tego, dobrze byłoby gdyby takie informacje pojawiały się też  na stronie całego Stowarzyszenia. Zgromadzenie krótkich informacji o tym, co się dzieje gdzieś w Polsce, daje całościowy obraz działań podejmowanych w Stowarzyszeniu.

8

przy kole które mnie interesuje podane są adresy mailowe, a nie adres strony internetowej, bo widocznie koło w Radomiu nie ma strony:)

9

Pani Moniko,
Koło w Radomiu potrzebuje wsparcia osób, które chciałyby zaangażować się i wesprzeć rodziców w działaniach. Może uda się Pani nawiązać z Nimi kontakt i zmobilizować do większego zaistnienia w społeczności lokalnej.
Życzę powodzenia!
wink

10

Bardzo fajna strona. Cieszę się że mogę tutaj pisac.  Bronuję pani Do założyc tutaj jeszcze jeden temat. Temat wiary, Żeby można tutaj się wypowiedziec na temat wiary, która jest ona najważniejsza w naszym życiu.

11

Jak dla mnie strona dość przeciętna, mierna grafika, zero pomysłu na przyciągnięcie internauty.
Co do informacji z kół terenowych - kiedyś za czasów Pani Prezes Mrugalskiej stowarzyszenie było jednością, czuło sie wspólnotę - teraz za kadencji kolejnego już prezesa - każdy sobie rzepkę skrobie. Koła mają swoje strony niekiedy o niebo fajniej przemyślane graficznie i merytorycznie ....
To nie powinno sie nazywać stowarzyszenie ogólnopolskie tylko raczej fedracja .... sad